Мениджърът на Пирин (Благоевград) - Уорън Фийни даде интервю по повод предстоящия шампионатен мач срещу Септември (Симитли). Ето какво сподели наставникът на "орлетата" пред официалния сайт на клуба:

"Времето за подготовка не бе много. Но мисля, че и на самите футболисти е по вкуса да играят повече мачове, отколкото да тренират. Това е нещо, което разбрах още като играех в Обединеното кралство, където програмата на мачовете е много наситена. Мисля, че сме подготвени, за да бъдем на нужното ниво от физическа гледна точка и не само.

Уорън Фийни: Казах на момчетата да се учат от Байерн, Атлетико, но спечелиха грозно

Уорън Фийни: Казах на момчетата да се учат от Байерн, Атлетико, но спечелиха грозно

"Не съм доволен"

Всички са готови да дадат 110% процента от своите възможности за Пирин. Това, че всички са на линия и в добра форма, прави изборът ми труден, но всеки футболен треньор би искал да има такъв "проблем". Съперникът почива през уикенда, защото такава е програмата, но не мисля че това е толкова важно.

Във футбола никой нищо не може да ти гарантира и да ти обещае. След мача със Септември (Симитли), който през лятото загубихме, много хора бяха гневни и ни критикуваха. Тогава казах, че първенството е дълго и това е маратонско бягане, а не спринт. Така че, да, ние ще направим всичко възможно, за да изпълним целта ни свързана с промоцията и вървим към изпълнението на тази цел. Концентрираме се върху всеки следващ мач и гледаме да даваме всичко от себе си. Всяка победа е важна, всяка точка, която ти дава предимство в класирането пред останалите, е важна. Хората възприемат предстоящия мач със Септември като местно дерби, но във всеки мач се дават по три точки за победа".

Пирин оглави Втора лига след успех в Габрово

Пирин оглави Втора лига след успех в Габрово

"Орлетата" надвиха с 2:0 Янтра