Уорън Фийни бе похвален от медиите в родината си за класирането на Пирин за елита на България. Ето какво каза треньорът на "орлетата":

"В началото беше много трудно, тъй като бях чужденец, който идва в страната им и взимах мястото на някой местен треньор. Бързо ми казаха, че е трябвало българин да поеме Пирин. Знаех, че отборът е твърде голям и не е достатъчно добър. Имах 27 играчи, така че намалих бройката и избрах 16 подходящи футболисти. Играчи, които смятах, че ще ми свършат добра работа", заяви Фийни пред belfasttelegraph.co.uk.

Уорън Фийни: Всички работехме здраво и се връщаме там, където ни е мястото

Уорън Фийни: Всички работехме здраво и се връщаме там, където ни е мястото

"Очарован съм. Тези футболисти са фантастична група"

"Момчетата бяха фантастични. Превърнах цялата негативна енергия в позитивна и вярвах в способностите си и футболистите реагираха наистина добре. Не си правим илюзии, знаем, че ще ни бъде трудно в елита, но очаквам с нетърпение това предизвикателство.

Лудогорец има бюджет от 22 милиона евро. Това е големият отбор в лигата и притежават едно от най-добрите тренировъчни съоръжения, които съм виждал. ЦСКА е Манчестър Юнайтед на България и имат огромна фенска маса.

В efbet Лига футболът ще бъде по-бърз, а вероятно и по-отворен. Терените са по-добри и по-хубави. Мисля, че това ще ни подхожда. Селекцията ще бъде много важна това лято и вече съм развълнуван за следващия сезон", каза мениджърът.

Фийни: България и Северна Ирландия ще бъдат в една и съща лодка

Фийни: България и Северна Ирландия ще бъдат в една и съща лодка

Ирландецът даде пространно интервю преди световната квалификация