Мениджърът на Пирин (Благоевград) - Уорън Фийни сподели след равенството с Берое (1:1), че е разочарован от ремито между двата отбора. Ето какво каза той:

"Малко съм разочарован относно тази точка, защото седяхме комфортно на терена. Вкараха ни след наша грешка. Казах на момчетата, че трябва да проявят характер. Променихме схемата на игра, но има мачове, които не са играли много.

Мисля, че системата с трима защитници проработи. Искам да владеем повече топката. Успяхме да играем достатъчно добре. Ако погледнем, че сме играли с петима отзад, понякога когато владеем топката, ставаме с четирима. Схемите не печелят мачовете, а футболистите.

Успяхме да се съберем и си спечелихме точката. Когато гостуваш на Берое и спечелиш точка, това е отлично. Много добър отбор са. Всичко негативно около клуба, няма как да не се отрази на отбора. Играчите се раздадоха максимално днес.

Може да видите това, което се случи с феновете миналата седмица, но моят фокус е да накарам играчите да играят по най-добрия начин. Наслаждавам се на работата си с тях. Със сигурност днес се раздадоха напълно. Грешките са нещо обикновено във футбола.

Ние трябва да играем като колектив и да се борим, а не да се вглеждаме в индивидуалното представяне. Не може с магическа пръчка да променим нещата. Искам с български играчи да се класирам по-напред, но вижте отборите в първата половина, които имат много чужденци и ние не можем да ги настигнем", каза Фийни.

Станислав Манолев: Трудно играем, защото сме под напрежение

Станислав Манолев: Трудно играем, защото сме под напрежение

Незаслужено сме на това място и ще се стремим да се изкачим нагоре, споделя футболистът