В петък, 17 септември, от 18:15 часа, Пирин гостува Арда. Двубоят ще се проведе на стадиона в град Кърджали и е в рамките на 8-ия кръг от надпреварата.

"Орлетата" ще се опитат да стигнат до втора победа от началото на сезона, докато предстоящият ни съперник има една победа, две равенства и две поражения до момента. Тимът от Кърджали е и с два мача по-малко, докато Пирин е с един мач по-малко.

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели мнението си за двубоя.

Пирин (Благоевград) отнесе сурова глоба от БФС

Пирин (Благоевград) отнесе сурова глоба от БФС

Вижте всички решения на ДК от днес

"Очаква ни поредният труден мач. В него ще се опитаме да покажем по-добра игра от миналия двубой, а срещу себе си ще имаме добър отбор, въпреки промените, които настъпиха в последните дни там. Те разполагат с отлични играчи като Иван Тилев, Спас Делев и Тонислав Йорданов, които са много добри футболисти. Познавам треньора им Георги Чиликов, тъй като беше помощник треньор в Берое. Той е млад треньор с бъдеще и му пожелавам успех, но не и за нашия мач, разбира се.

Ние също имаме добри играчи. Знаем, че очакванията след шампионската титла във Втора лига през миналия сезон бяха големи, но сме още в началото на първенството, а пътят е дълъг.

За мача в Кърджали в състава се връща Станислав Костов, което е добра новина за нас. Отново ще бъдем без наказания Манолев и трайно контузения Бодуров.

Навлизаме в интензивен период от срещи, включващ и двубоя за купата следващата седмица, но гледаме мач за мач. Предстоящият двубой е най-важен и се надявам да се поздравим с успех", заяви Уорън Фийни пред клубния сайт на Пирин.

Станислав Костов: Пирин постоянно губи точки заради съдиите

Станислав Костов: Пирин постоянно губи точки заради съдиите

"Може би, не започнахме така, както всички очаквахме, както градът и феновете очакваха"