Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни, говори след загубата от Локомотив (Пловдив) с 1:2 на "Лаута". Той разкри, че "орлетата" търсят нов вратар.

"Мисля, че грешките за двата гола костваха страшно много. Винаги съм казвал, че футболът е игра за тези, които правят по-малко грешки. Не можеш да научиш футболистите си да не грешат. Трудно е, опитвам се да променя настройката им. Не отричам, че търсим вратар. Заради проблеми с Брекзит, не мога да използвам връзките си в Англия.

През първото полувреме ни липсваше качество. Правихме някакви скрити подавания, които бяха по-сложни, от това, което може да ни свърши работа. И двата отбора играха преди 4 дни и това даде отражение. Опитахме се да направим промени по фланговете, но загубихме.

В Пирин има много играчи, които са играли на най-високо ниво. Всеки иска да победи, аз няма да направя нищо, за да спра това желание за победа, но е трудно. Разбира се, че нападателят ще се сърди на защитника, когато не е предотвратил гол."

Николай може би ще играе още идната седмица, но трябва да бъдем много внимателни с него. Докато Дяков със сигурност ще липсва срещу Левски. Това са двама много важни играчи за нас, но няма как да зададем времева рамка за завръщането им", каза Фийни.

Локомотив (Пловдив) победи Пирин (Благоевград) с 2:1

Локомотив (Пловдив) се отпуши на "Лаута" след успех над Пирин (Благоевград)

Георги Минчев и Димитър Илиев носят трите точки за "черно-белите"