Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни даде мнението си за предстоящия мач с Миньор (Перник). Двата тима излизат в сряда (14.04) от 16:00, а "орлетата" ще искат да задържат доброто си представяне от мача с Локомотив (София), когато победиха с 5:1.

"Чакаме двубоя с нетърпение и увереност, след като успяхме да вземем хубава победа срещу Локомотив. Успехът в миналия кръг ни дава самочувствие, не само защото е постигнат срещу прекия ни конкурент за първото място, а защото дойде като реакция след поражението в Бургас.

Мачът в Перник ще бъде труден. Това е много добре организиран отбор, който вече много срещи поред няма допуснат гол. Съвсем отчетливо личи треньорската работа на Христо Янев, който имаше великолепна кариера като футболист, а сега върши чудесна работа като треньор. Нужни са повече такива хора като него в треньорската професия.

Подготовката ни за мача мина гладко, момчетата тренираха много добре. Както знаете Спас Георгиев е на линия, след като изтърпя наказанието си от един мач. Конър Хендерсън остава под въпрос, заради травмата на ръката. На финалната права сме, нямаме право да грешки и трябва да сме концентрирани на 100% в утрешния мач. Знаем, че за нашите фенове този двубой е специален и ще се постараем да ги зарадваме", заяви наставникът.

Станислав Манолев: Влизаме с добро самочувствие за мача с Миньор

Станислав Манолев: Влизаме с добро самочувствие за мача с Миньор

"Трябваше време да се сработим"