Уорън Фийни застана пред камерите веднага след победата на водения от него Пирин срещу Струмска слава с 2:1. Ирландецът отправи много остра критика за състоянието на терена на стадиона в Радомир.

"Емоционален съм, такъв бях и като футболист. Много важна победа, казах го и на футболистите. Играта не беше толкова важна, колкото трите точки. Важни точки, играхме на терен, какъвто не съм виждал никога през кариерата си, ако трябва да бъда честен. Не всеки път можем да се разпишем, когато отидем напред. Загубихме концентрация през второто полувреме, това не ми хареса.

Имахме трудни две седмици от гледна точка на коронавируса в нашия отбор, бих искал да имам повече дефанзивни футболисти на скамейката.

Поздравявам играчите за това, което направиха. Мисля, че това е първа загуба на Струмска слава у дома през сезона. Това бяха важни три точки. Още в началото казах, че не можем да говорим цялостно за нашето представяне преди ноември, сега искам момчетата да се насладят на почивката, да имаме хубава ваканция, а след това продължаваме. Нови футболисти?

Със сигурност имам нужда от нови попълнения, позицията ни задължава, искаме да сме първи. Със сигурност ще имаме нови, ще говоря със собствениците и с Таско Тасков", заяви Уорън Фийни.

Пирин спечели последния си мач за 2020 година

Пирин спечели последния си мач за 2020 година

"Орлетата" се наложиха като гости над Струмска слава