Изпълнителният директор на Пирин - Таско Тасков, коментира ситуацията около капитана на ЦСКА Петър Занев, който е спряган за ново попълнение в отбора на "орлетата".

"Честитя на всички фенове на Пирин класирането в Първа лига. Надявам се, че там ще постигнем също толкова добри резултати, колкото и във Втора. Надявам се, че няма да бъдем "асансьор", а ще бъдем фактор в първенството. Работим да се представим достойно", сподели Тасков пред "Котаспорт".

Фийни: Петър Занев е фантастичен играч, няма да го откажа

Фийни: Петър Занев е фантастичен играч, няма да го откажа

"Ние наблюдаваме всяка опция"

"В края на седмицата очакваме собственика на Пирин да пристигне в Благоевград. След тази седмица ще има повече яснота за евентуални структурни промени, но според мен на 99% всичко ще се запази както досега. Няма да има гръмки новини."

"До ден днешен Пирин не се е разбрал с нито един нов състезател. Не е и подписан договор с нито един нов футболист. До този момент няма и освободени. Всичко са само спекулации. Чакаме собственика, за да определим и бюджета, с който Пирин ще разполага. Очакваме помощ от Община Благоевград и местния бизнес.

Има малко погрешна представа за Пирин, че има там един в Америка, който си дава парите и всичко е цветя и рози. Не е точно така. Ежедневно се борим с нещата, за да имаме по-голяма финансова стабилност и сигурност. За трансфери и финанси, може би другата седмица ще има повече яснота", допълни шефът на благоевградчани.

Собственикът на Пирин пристига за шампионското награждаване на "орлетата"

Собственикът на Пирин пристига за шампионското награждаване на "орлетата"

Празненствата ще бъдат преди и след мача със Струмска слава