Един от служителите на футболен клуб Пирин (Благоевград), преживял редица щастливи, а и трудни моменти с клуба през годините - Росен Пандурски сподели на какво, според него, се дължи устойчивостта на "орлетата" през годините.

Г-н Пандурски се грижи за безпроблемното придвижване на футболните звезди на клуба. Той довери пред медията ни, че идването на новите собственици в Пирин е светъл лъч на надежда за всички, заинтересовани от съществуването и просперитета на тима във футбола ни.

Босовете на Пирин купуват хотел и стадион за отбора?

Босовете на Пирин купуват хотел и стадион за отбора?

Сделката ще се изповяда във вторник

"Има нещо много особено и специално в Благоевград. Ако щете ми вярвайте, но ми се струва, че тук духът е различен. Нещо повече - според мен той прави футболистите и треньорите, които идват тук, по-добри в това, с което се занимават.

Снимка 350685

Източник: Twitter

Лично съм виждал как смятани за не чак толкова сериозни играчи идват тук и в рамките на броени месеци израстват значително. И се превръщат в значими попълнения, които след това биват пожелавани от други клубове.

Пирин вдига нова трибуна на стадион "Христо Ботев", слага и козирка

Пирин вдига нова трибуна на стадион "Христо Ботев", слага и козирка

Шефовете на "орлетата" искат отборът да се хвърли в битка класирането за efbet Лига

Разбира се, че идването на новите собственици е лъч на надежда за всички в Благоевград. Няма нещо, което да са обещали и да не са го направили. Личи си, когато някой се е заел с дадена задача от сърце и дава мило и драго нещата да се случат.

Снимка 446519

Източник: LAP.bg

Дано Пирин се върне там, където му е мястото. Сигурен съм, че за всички в клуба предстоят по-добри времена", каза г-н Пандурски в неформален разговор с редактор на ТОПСПОРТ.

Шефката на Пирин стана личност на годината в Благоевград

Шефката на Пирин стана личност на годината в Благоевград

Първо признание за Ива Уорън