В Пирин предприеха необичаен и революционен ход. Всички терени в ДЮШ на "орлетата" са с видеонаблюдение и така всеки родител може да гледа тренировките. Спортно-техническото ръководство на благоевградчани също ще може да следи случващото се в академията. Всичко това се реализира със съдействието на един от партньорите на клуба.

"Пирин показа, че е готов за елита. Работим силно и в академията. Върнахме и много от предишните футболисти като Дяков, Занев, Бодуров, Манолев. Има доста общо между футбола и дигиталния свят. Хората го подценяват. Опитваме се по всякакъв начин да интегрираме новостите. Имаме безплатен интернет на стадиона за всички фенове. Привлякохме доста нови рекламодатели в Пирин. На всички наши тренировъчни терени имаме видеонаблюдение. Така родителите може да ги гледат от офиса, от вкъщи децата си. Това помага много и при сътрудничеството ни с академията от САЩ", разкри директорът на Пирин Таско Тасков.

Според него така дори хората от Америка ще могат да наблюдават талантите си.

"Видеотаблото също ни докарва много рекламодатели, тъй като на него пускаме техните клипове по време на мачовете. Всички тези удобства помагат на феновете ни. Скоро ще имаме нови маркетингови активности", сподели още той.