Пирин представи официално игровия екип за новия сезон. "Орлетата" ще носят една от най-популярните марки. На представянето присъства изпълнителнителния директор на клубаТаско Тасков

"Пирин с удоволствие съобщава, че през новия сезон представителният отбор ще използва екипировка на световно известната марка adidas!

Договорът за техническо партньорство между SPORT DEPOT и нашия клуб бе подписан от изпълнителните директори Таско Тасков и Николай Цонов. SPORT DEPOT е официален представител на германския спортен бранд.

За първи път в своята история "орлетата" ще носят екипировка adidas.

Пирин започва подготовка на 11 юни

Пирин започва подготовка на 11 юни

Ден по-рано отборът ще премине медицински прегледи

И върху новата фланелка остава рекламата на един от бизнес проектите на собственика и основен спонсор на клуба Пол Белогур - BELOGOUR PROPERTIES.

Договорът предвижда сътрудничеството със SPORT DEPOT да продължи две години, като има опция за удължаване с още една.

"Щастливи сме, че постигнахме това партньорство. Мисля, че на отбор с традициите и историята на Пирин приляга да играе с Adidas. Надявам се, че новите екипи ще ни донесат късмет в тежките битки, които ни предстоят в Първа лига през новия сезон", заяви изпълнителният директор на "орлетата" Таско Тасков.

"В настоящите трудни времена SPORT DEPOT не спира да поддържа родните клубове. Обединени сме от мисията хората да изпитат енергията и емоцията от спорта, както и повече деца и млади хора да тренират по стадиони, игрища и писти, да водят активен и здравословен начин на живот", каза изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов".