Мениджърът на Пирин Уорън Фийни предупреди Пирин за предстоящия мач със Созопол днес.  През есента благоевградчани спечелиха на "Христо Ботев" с 4:1.

"Помня, че беше сравнително равностоен мач през първото полувреме. Вкарахме гол, но после ни изравниха с хубаво попадение. После дойдоха две наши бързи попадения, които всъщност решиха развоя на срещата. Сега обаче ще е друго. Созопол е много силен домакин. Чака ни здрава битка.

Съперникът няма загуба у дома до момента и се представя отлично на свой терен. Това е един много добре организиран отбор, който играе с огромно желание и себераздаване", каза Фийни пред "Тема спорт".

Драгомир Драганов ще свири Локомотив (София) - Септември (София)

Драгомир Драганов ще свири Локомотив (София) - Септември (София)

Вижте всички назначния

"Ще бъде тежък мач и това е ясно на всички - обясних го на играчите. Но ние имаме своите силни страни, които ще се опитаме да използваме по най-добрия начин", продължи наставникът на Пирин.

"Много съм доволен от старанието и дисциплината в отбора. Футболистите спазват указанията и успяват да изпълнят на мачовете това, което работим по време на тренировките. Направихме добра подготовка и това дава резултат. Фактът, че не допускаме голове, е допълнителен бонус към серията от позитивни резултати на нашия отбор", заяви специалистът.