След среща между представители на привържениците на отбора и изпълнителния директор на ФК Пирин Таско Тасков по повод цените на билетите и абонаментните карти за домакинските мачове от сезон 2021-22 г., бяха определени две ценови категории.

Първата ценова категория включва домакинските срещи с отборите на ЦСКА (София), Левски, Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Лудогорец и Локомотив (София). Цената на билета за тези домакински срещи ще бъде 12 лв. Втората ценова категория включва останалите ни съперници в Първа лига. За тези мачове цената на домакинския билет ще бъде 8 лв.

Ценовите категории не важат за детските и пенсионерски билети, които ще бъдат на цена от 4 лв. за всички домакински двубои.

Билетите за ВИП зоната (последните 3 реда на ВИП сектора) ще бъдат на цена от 50 лв за всички домакински срещи. Билети за домакинските ни мачове могат да бъдат закупени от нашия Фен Магазин в Благоевград или от платформата на партньорите ни от URBO.

Абонаментните карти за сезон 2021-22 ще се предлагат в следните варианти:

Обикновена сезонна карта - 94 лв. (За притежатели на абонаментна карта от миналия сезон цената е 58 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига).

Пенсионерска сезонна карта - 58 лв. (За притежатели на пенсионерска абонаментна карта от миналия сезон цената е 40 лв. Важи за всички домакински срещи и плеойфите от Първа лига).

Детска сезонна карта - 58 лв. (За притежатели на детска абонаментна карта от миналия сезон цената ще бъде 40 лв. Важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига).

ВИП сезонна карта - 900 лв. (За притежатели на ВИП абонаментна карта от миналия сезон цената е 720 лв. Важи за всички домакински срещи, плейофите на Първа лига и мачовете от турнира за купата на България. Картата дава право на паркомясто на стадион "Христо Ботев"). Вземи твоята абонаментна карта онлайн или от нашия Фен Магазин в Благоевград.

Купи стандартна сезонна карта тук

Купи детска сезонна карта тук

Купи пенсионерска сезонна тук

ВИП сезонна карта тук

Внимание: притежателите на сезонна карта от миналия сезон могат да ползват отстъпка при покупка на новата си карта само във Фен Магазина в Благоевград.

Слави Костов носи успех на Пирин в контрола

Слави Костов носи успех на Пирин в контрола

"Орлетата" надвиха Спартак (Варна)