Пирин (Благоевград) е стопирал процедурата по търсене на нов старши треньор, пише "Тема Спорт". "Орлетата" проучиха нещата около няколко варианта за заместник на освободения Уорън Фийни. Сред опциите бяха Александър Томаш и Милен Радуканов, но засега ръководството на "зелените" е решило да не се насочва към нов наставник. Клубът почти сигурно ще продължи да гласува доверие на тандема Петър Михтарски - Радослав Митревски.

Това е било и желанието на тарторите в отбора. С Михтарски и Митревски начело Пирин измъкна равен у дома от ЦСКА - София и разби Лудогорец в Разград с 5:3. От клуба са преценили и че този вариант ще излезе доста по-евтино на фона на свиването в бюджета, което ще е с 50%.

Бодуров: Казах на Киро Динчев да е спокоен, че ще ударим Лудогорец в Разград

Бодуров: Казах на Киро Динчев да е спокоен, че ще ударим Лудогорец в Разград

"Всеки път съм убеден, че ако оставиш сърцето си на терена, можеш да излезеш победител"

Михтарски, който е част и от управата, притежава нужния УЕФА лиценз, така че няма да има проблеми в тази насока.

Седмица след последния двубой - категоричния успех над Лудогорец, от клуба няма индикации за промяна на моментната ситуация. След коледните празници се очаква да бъде обявена и програмата за зимната подготовка, както и контролите. Засега са договорени проверки със Септември (София) и Локомотив (Пловдив). Лагер в Турция няма да има, като "зелените" ще заложат изцяло на домашните условия.

Самите футболисти са били категорични, че искат да продължат да работят с Митревски и Михтарски и че въпреки орязването на бюджета няма да има напускащи. Ядрото на тима ще бъде запазено, като се работи и по селекцията. Тя ще включва най-много две-три попълнения, основно в дефанзивен план.

Божидар Васев е пред завръщане в Пирин

Божидар Васев е пред завръщане в Пирин

"Орлетата" искат да се подсилят с лидера на Миньор (Перник)