От Пирин (Благоевград) официално коментираха думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който след победата на "белите" над "орлетата" се изказа не особено ласкаво за мениджъра Уорън Фийни.

Ето какво написаха благоевградчани в официалната си страница във Фейсбук:

"ФК Пирин категорично осъжда изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов в медийното пространство по адрес на мениджъра на представителния ни отбор Уорън Фийни след вчерашния двубой от турнира за купата на страната между двата отбора.

Г-н Стефанов, смятаме, че подобни квалификации относно качествата на когото и да било от вашите съперници - треньори, футболисти или служители, не кореспондират с дългогодишните традиции, история и харизма на клуба, чийто президент сте.

Венци Стефанов: Пирин има некадърен треньор, не бих го взел и с косачката

Венци Стефанов: Пирин има некадърен треньор, не бих го взел и с косачката

Собственикът на Славия коментира мача с Пирин

Знаем, че сред изконните ценности на вековния Славия са уважението към съперника, честната и красива игра, моралът и добрия пример към младите поколения.

Смятаме, че е редно да ги пазите, защото те са непреходни, вместо непрекъснато да се държите по неуважителен начин, който не отива на вашата достолепна възраст и положение.

Честитим класирането на Славия и пожелаваме успех на тима в турнира за купата на България и до края на сезона в Първа лига".

Уорън Фийни: Доволен съм от отбора, все пак не сме Реал (Мадрид)

Уорън Фийни: Доволен съм от отбора, все пак не сме Реал (Мадрид)

Треньорът остана доволен от представянето на своите играчи