Спортният директор на Пирин (Благоевград) Петър Михтарски коментира освобождаването на старши треньора Уорън Фийни.

"Не искам да коментирам работата на Фийни. Тъжно е, че бе освободен, но в треньорската професия е така. Ако печелиш, оставаш на работа и продължаваш, ако не се получават нещата, се стига до раздяла. Така е по цял свят, не обичам да коментирам колегите си", заяви Михтарски.

Уорън Фийни вече не е старши треньор на Пирин!

Уорън Фийни вече не е старши треньор на Пирин!

От клуба със съобщение

"В мача с ЦСКА излизаме и се надяваме на положителен за нас резултат. Няма какво да променим за толкова кратко време. Важно е да се върне пиринският дух, дано дойдат и феновете да ни подкрепят. Настроението в съблекалнята е нормално", допълни Михтарски, който коментира и евентуално завръщане на Милен Радуканов при "орлетата".

"Освен неговото име, ще бъдат спрягани още много други. Той е работил много добре в клуба и не само той. Много треньори са давали всичко от себе си да се получават нещата, но не аз определямкой да е треньор. В клуба си има ръководство и президент за тази работа. Всичко към играчите е изплатено, няма финансови проблеми. Ще получават премии, щом се стигне до победа", допълни още Михтарски за "Мач телеграф".