Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира очакванията си от предстоящия мач срещу Септември (София). Мачът е утре от 14:30 часа. 

"Очаква ни един от най-трудните мачове от есенния дял на шампионата. Съперникът ни играе много добър футбол и е един от най-силните отбори в групата. Те имат млади футболисти, които са жадни за изява и не спират да се борят на терена, но притежават и опитни играчи. Мисля, че имат достатъчно добър баланс в своя състав. Да, опитът може би донякъде е на наша страна, но това не е решаващо. Решаващо ще е игровото ни поведение. Ако успеем да направим мач като този срещу Кариана, мисля че ще имаме отлични шансове да постигнем успех. Имам предвид характера, себераздаването, битката, която футболистите водиха през целия двубой", заяви Фийни.

"Момчетата тренираха добре и са в чудесно настроение. Готови са за предстоящия мач, който напълно спокойно мога да определя като дерби. Заради прекъсването имахме малко повече време да поработим върху нещата, които трябва да подобрим. Доволен съм от свършената работа на тренировъчния терен. Всички са наясно, че при победа излизаме на първо място в класирането. Участието на Джон Аийна все още е под въпрос. Стилиян Николов продължава да се възстановява от травма в рамото", добави още мениджърът на Пирин.

Преслав Йорданов: Трябва да покажем силна игра, за да стигнем до победата срещу Септември

Преслав Йорданов: Трябва да покажем силна игра, за да стигнем до победата срещу Септември

"Познавам се с Иван Стоянов, с Ангел Грънчов играхме заедно в ЦСКА"