Наставникът на Пирин - Уорън Фийни коментира предстоящия двубой между "орлетата" и Спортист (Своге), който може да "капарира" мястото на благоевградчани на едно от първите две места в крайното класиране на Втора лига.

Ето какво заяви специалистът:

Пирин поведе еднолично във Втора лига след трудна победа над дубъла на Лудогорец

Пирин поведе еднолично във Втора лига след трудна победа над дубъла на Лудогорец

Срещата завърши 2:1

"Чака ни труден мач. Отборът тренира добре. Мисля, че се справихме с подготовката за мача въпреки краткото време, с което разполагахме след срещата с Лудогорец II в сряда. Но както казах и преди - самите футболисти предпочитат да играят мачове, отколкото само да тренират. Усещал съм това като футболист.

В Англия сме се готвили за 46 срещи на сезон. Реално мачовете те държат във форма. Сгъстената програма е плюс за нас. Спортист е много балансиран отбор, който заема заслужено това място в класирането. Тимът се справя много добре при статичните положения. Имат опит и някои доста добри играчи. Имаме преднина от седем точки и в случая те трябва да ни догонят. Ще бъдем пределно мобилизирани, но няма причина да има напрежение в нашия тим, защото засега задачите, които сме си поставили, се изпълняват успешно. Чака ни много работа", заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни.

От Пирин се похвалиха с национал - Васил Христов

От Пирин се похвалиха с национал

Юношеският национален отбор ще изиграе две проверки