Фенската организация на Пирин (Благоевград) - "Пирин Ултрас" пуснаха официално обръщение към собственика на клуба с искане за освобаждаването на треньора на тима Уорън Фийни.

Публикацията на привържениците на "орлетата" идва броени часове след след снощната загуба от Арда с 0:3 в двубой от осмия кръг на efbet Лига.

Уорън Фийни: Ръководството ще реши дали ще остана

Уорън Фийни: Ръководството ще реши дали ще остана

"Три грешки, три гола"

Ето какво написаха от "Пирин Ултрас":

Обръщение към г-н Пол Белогур и всички свързани с ФК Пирин Благоевград.

Уважаеми г-н Белогур, ние феновете на Пирин сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина, ние винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израстнали заедно на стадион "Христо Ботев".

Именно заради това ние като хора водени единствено от любовта си към Пирин сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая. Страшното е, че старши треньора, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност.

Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спорните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си.

Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи.

Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас.

Само ПИРИН".

Арда победи Пирин с 3:0 в efbet Лига

Арда задълбочи по катергочен начин кризата в Пирин и постави под въпрос поста на Уорън Фийни

"Орлетата" вече имат седем загуби