Напрежението в Пирин (Благоевград) явно все повече взима връх. Липсата на резултати и най-вече на победи се отразява както на играчите, така и на мениджър Уорън Фийни, пише "Тема спорт".

Както е известно, през изминалата седмица се появи информация, че титулярният вратар Петър Петров си е тръгнал от отбора след скандал. Впоследствие ръководството на "орлетата" опроверга информацията и обяви, че Петров продължава да има договор с Пирин и да е част от тима.

След загубата с 1:2 от Локо (Пловдив) в отложения мач мениджърът Уорън Фийни си позволи да нападне Петров:

"Грешките за двата гола костваха страшно много. Винаги съм казвал, че футболът е игра за тези, които правят по-малко грешки. Не можеш да научиш футболистите си да не грешат. Трудно е, опитвам се да променя настройката им. Не отричам, че търсим вратар".

С тези думи северноирландецът намекна върху кого хвърля вината за поражението. Впоследствие той дори е вдигнал скандал на Петров в съблекалнята, като съотборниците едва ги разтървали от по-сериозна разпра. Орлетата продължават с подготовката си за утрешния мач със Славия за купата в "Овча купел".