Халфът на Миньор (Перник) - Божидар Васев може да продължи кариерата си в елита. Опция за лидера на "жълто-черните" е Пирин (Благоевград), разбра "Тема Спорт".

Мохамед Брахими: Показахме, че Пирин не е в правилната си позиция в класирането

Мохамед Брахими: Показахме, че Пирин не е в правилната си позиция в класирането

Благодарим на Уорън Фийни за това, което свърши в тима, споделя той

През есента Васев вкара 13 гола за "чуковете", с които сам донесе 15 точки на тима си. Силните му изяви не са останали незабелязани. Той има договор с Миньор до края на сезона, но не е изключено през зимната пауза да смени клубната си принадлежност. В Пирин свиват сериозно бюджета и е възможно някои от играчите да си тръгнат, което ще направи по-лесно привличането на атакуващия полузащитник. Интересното е, че 28-годишният Васев живее именно в Благоевград. Футболистът има не малък стаж в родния елит с екипите на Славия, Ботев (Пловдив), Дунав (Русе) и Царско село.

Веднъж вече Божидар Васев, който е син на треньора Юри Васев, е играл за "орлетата". През 2013-а записва 15 мача и 3 гола за Пирин. Опция за продължаването на кариерата за халфа е и още един елитен клуб, който се е интересувал от него - ФК ЦСКА 1948. Не е малка обаче вероятността 28-годишният играч да си остане в Миньор (Перник) и за пролетта, за да помогне на родния си тим в битката за промоция.

Бодуров: Казах на Киро Динчев да е спокоен, че ще ударим Лудогорец в Разград

Бодуров: Казах на Киро Динчев да е спокоен, че ще ударим Лудогорец в Разград

"Всеки път съм убеден, че ако оставиш сърцето си на терена, можеш да излезеш победител"