От Пирин информираха, че Анти Рения е разтрогнал договора си с "орлетата", тъй като е принуден заради двойното си гражданство да влезе в гръцката казарма за девет месеца. 

Отборът пък ще стартира подготовка за новия сезон във Втора лига на 21 юни.

Легендата на Пирин Иво Андонов разкритикува Милен Радуканов

Легендата на Пирин Иво Андонов разкритикува Милен Радуканов

"Не съм изненадан, че отборът изпадна", заяви бронзовият медалист от САЩ 94'

Предварително изготвената програма включва лагери в Благоевград и Банско, като за втория са фиксирани дати от осми до 20-и юли.

Първенството на Втора лига ще започне в уикенда на 28 и 29 юли.

Днес футболистите и треньорите се събраха на ст. "Христо Ботев" за уточнение на програмата, както и за да бъдат пуснати официално в отпуска, съобщиха от Благоевград.

Договорите на болшинството състезатели изтичат, като със сигурност до 2019 контракти имат шестима играчи. Това са Костов, Башлиев, Благов, Чапов, Сандев и идващият от наем в Созопол Грозданов.

Все още няма ясното по селекцията и кои от състезателите с изтичащи договори ще останат, като повече информация ще има в началото на юни месец.

Днес на Дъбравска 1 пристигна и лицензът за професионалния футбол, след като клубът отговори на минималните изисквания за Евротурнирите и Първа лига, но за съжаление ще трябва да играе от лятото във по-ниското ниво на българския футбол, завършват от Пирин.