Треньорът на Пирин (Благоевград) - Христо Янев заяви след победата срещу Хебър (2:0), че трудното за него и футболистите му тепърва започва.

"С голямо желание, концентрация и себераздаване успяхме да стигнем до победата. Цялата седмица работихме много дисциплинирано, както ние искахме. В съблекалнята настроението беше за битка и изнесохме такава на терена", сподели Янев.

Това, че запазихме модела на поведение през цялото време на мача бе ключово, за да постигнем до победата. Техният вратар извади много добри ситуации през първото полувреме. Важното е, че не отстъпихме и продължихме да бъдем настоятелни.

Поздравявам моите футболисти за поведението им на терена и за цялата им работа в тренировъчния процес. Познавам играчите достатъчно добре, знам как работят, знам каква им е мотивацията им.

Имаме дух и воля, но и качествата да се спасим. Въпросът е до какъв момент ще запазим това поведение, което имаме сега. До този момент всички показват същия дух, същата воля и мотивация.

При всички положения всички искаме да продължим с победната серия. Всичко зависи от нас. Съблекалнята е много обединена. Не трябва да сваляме гарда. Тепърва започва трудното и трябва да се справяме.

Аз научих много от работата си с Владо Манчев. Той има качествата и всички предпоставки да бъде успешен треньор. Пожелавам му успех", каза Янев.

Пирин (Благоевград) победи Хебър (Пазарджик) с 2:0 в мач от efbet Лига

Два експресни гола донесоха важна победа на Пирин над Хебър

Вижте подробности