Градът на Колю Фичето посреща 32 отбора от региона и страната за купата вафли "БОРОВЕЦ", героите от САЩ`94 Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов - патрони на турнира

Община Дряново, ФК "Локомотив 1927" Дряново, БФС, ЗС на БФС - Велико Търново и ОС на БФС - Габрово, имат удоволствието и Ви канят за поредна година на едно незабравимо преживяване за младите футболни надежди на България. Тази година е юбилейното 5-то издание на турнира, а големият празник в Дряново е в продължение на четири дни, от 17-ти до 20-ти юни. Децата от региона и цялата страна ще премерят сили на обновените терени стадион "Локомотив" и стадион "Републиканец" в село Царева ливада.

Снимка 528171

Стотиците участници ще бъдат от 4-ри възрастови групи:

- Футбол 5 - деца родени 2013г.

- Футбол 7 - деца родени 2012г.

- Футбол 7 - деца родени 2011г.

- Футбол 11 - деца родени 2007/2008г.

Те ще премерят сили и ще имат възможността да се срещнат и получат съвети от патроните на турнира - легендарните футболисти Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов. С много награди и призове за децата!

"Това вече e традиция в Дряново, с цел развитие на детско юношеските школи в региона", заяви ръководството на Община Дряново.

Община Дряново представи новия експерт "Спортни дейности"

Община Дряново представи новия експерт "Спортни дейности"

Вижте подробности

Кметът на Община Дряново г-н Трифон Панчев, председателят на ОбС-Дряново г-н Тодор Георгиев /Теди Джорджо/ и екипът на ФК "Локомотив 1927" Дряново безкрайно благодарят за подкрепата на ръководството на вафли "БОРОВЕЦ", на БФС, на фирмите "ДОНИТАС"- Дряново, на "Platex 1945" Дряново, "YAVOR-M" Дряново, магазини "АРИСТО" Дряново, "Фото Dryanovo", охранителна фирма "Делта Гард" и на мобилния оператор Vivacom.

Турнирът ще бъде проведен в съответствие и при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19.

Отборите получават преференциални условия за настаняване в хотелските бази с нощувка и храноден.

За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижи DJ-тандема, официалните водещи и ди-джей на българският национален отбор по волейбол - Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

Снимка 528170

ВАЖНО: Заявки за турнира можете да направите при Председател на УС и директор ДЮШ - Пламен Обрешков. Телефон: 0878357607 Мейл: fclokomotivdryanovo@abv.bg

ВАЖНО: Пресконференцията за турнира в Дряново, ще се проведе на 11.05. /вторник/ от 11:00 часа, в Пресклуб "България" - Национален Стадион "Васил Левски" София.

"Очакваме ви в ДРЯНОВО!", добавят организаторите на голямото събитие.