Супер звездата Златан Ибрахимович изненадващо обяви, че ще участва на музикалния фестивал Сан Ремо. Шведът ще бъде на сцената през всичките 5 вечери на състезанието - няма да пропусне нито ден. Дълго време остава загадка какво точно ще прави, но една точка от програмата беше подчертана от Синиша Михайлович в интервю за италианския канал Sky - оказва се, че той и Златан ще изпеят дует.

"Най-лошо в живота правя две неща: пея и танцувам. Златан също пее отвратително. Поне хората ще се смеят", каза треньорът на Болоня.

В същото време Ибра е подготвен за предизвикателството.

Клаудио Маркизио иска да става политик

Клаудио Маркизио иска да става политик

Щял да учи

"Разбира се, по-лесно е да вкарваш голове, отколкото да пееш. Това не е моят свят, но аз съм в добри ръце, така че не се притеснявам.

Ако греша, никой няма да ме осъди строго, защото това не е моят свят. Но ако се представям добре, тогава ще имам работа, когато се пенсионирам.

Надявам се, че Михайлович също не знае как да пее, така че и двамата да сме на едно ниво. Бих ли изпълнявал с Лукаку? Ако иска - моля. Това, което се случва на терена, остава на терена, няма проблем", каза Ибрахимович.