Икер Касияс коментира скандала, в който бе замесено името му. Българка на име Надя Александрова е спрягана за негова любовница и причина за раздялата му със Сара Карбонеро. 

"Като се имат предвид новините, публикувани през последните седмици относно моето лице, аз съм принуден да дам това изявление с намерението да изясня различни аспекти, свързани с личния ми живот и този на семейството ми. Медийният тормоз, на който сме подложени, както семейството ми, така и аз лични, ни причиняват непоправими щети. Бих искал да подчертая, че раздялата ни беше ориятелска и в изявлението, с което излязохме със съпругата ми, искахме медиите да се отнесат с уважение към нашите деца.

Икер Касияс постъпил по спешност в болница, здравето му вече е вън от опасност

Икер Касияс постъпил по спешност в болница, здравето му вече е вън от опасност

Легендата не е претърпял нов инфаркт

За съжаление това не се случва и сме подложени на постоянен тормоз. Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, които са свързан с мен. Затова взех решение, че моите адвокати ще инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация и те ще трябва да докажат в съда", каза Касияс.