Звездата на българския футбол Димитър Бербатов обяви старта на негов личен бранд за облекло. Всички модели ще са разработени от самия него, пише "24 часа". 

"През цялото време досега ме питахте: "Берба, може ли твоя фланелка, моля?" Сега имате отговора: Да, може!", написа бившият нападател на Манчестър Юнайтед. 

След това обяви новината в специално видео. 

"Стартирам мой собствен бранд. Само с ексклузивни артикули, лимитирана серия. Може да отидете на моя сайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си казах - защо да не се пробвам. Тези строго лимитирани стоки ще бъдат пускани от време на време, когато аз реша, че моментът е правилен. 

Но изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен", заяви Бербо. 

Той добави, че заедно с неговата лична марка стартира и приложение за обединяването на фенове, спортни звезди и марки за спортна екипировка.

Бербатов: Юнайтед може да изненада Сити

Бербатов: Юнайтед може да изненада Сити

"Това би сложило край на надеждите на "гражданите" за титлата"