Най-добрият български футболист в момента Димитър Бербатов е бил въвлечен в протеста срещу високите цени на горивата в София, съобщава "Канал 3", цитиран от Lifestyle.bg.

Бербо няма ангажимент с отбора на Манчестър Юнайтед в Англия заради мачовете на националните отбори тази седмица. Той решил да прекара уикенда на спокойствие със семейството си в България, но бил неприятно изненадан от протестиращите на Околовръстния път на София.

Благоевградчанинът търпеливо изчаквал тълпата от коли и недоволни граждани да се разчисти, когато хората го познали и настанал хаос. Всички започнали да крещят името му, а участниците в протеста дали и на него специалния стикер на демонстрацията, с който се изразява несъгласие с цените на горивата.

Така и луксозното возило на футболиста се окичило със стикера. Засега не е ясно дали Бербатов подкрепя протеста или просто не е имал друг избор освен да се включи. Обичта на хората обаче много го зарадвала и той бил истински трогнат от топлото посрещане в тази нестандартна ситуация.