Футболната легенда Пеле продължава да страда за своя приятел Диего Марадона. Бразилецът излезе с емоционален пост в социалните мрежи, в който обяви, че много обича магическия аржентинец.

"Изминаха седем дни, откакто ни напусна. Хората много обичаха да ни сравняват цял живот. Ти беше гений, който омагьоса света. Вълшебник с топка в краката. Истинска легенда. Но за мен ти си оставаш на първо място един голям приятел с още по-голямо сърце. Светът би бил по-добро място, ако спрем да се сравняваме и започнем да се възхищаваме един на друг. Искам да кажа, че нещата са несравними. Пътят ти беше белязан с честност. По своя уникален начин ни показа, че трябва да се обичаме и да казваме по-често "Обичам те".

Внезапната ти смърт не ми даде възможност да ти го кажа, но ще го напиша: Обичам те, Диего. Приятелю, благодаря ти за общия ни път заедно. Един ден в Рая, ще играем за един отбор. Това ще бъде първият път, когато ще вдигна триумфално юмрук, но не за да празнувам гол, а защото ще мога да не прегърна отново", написа Пеле.

Обвиниха психиатърката на Марадона за смъртта на аржентинската легенда

Обвиниха психиатърката на Марадона за смъртта на аржентинската легенда

Аржентинската прокуратура започна разследване срещу Агустина Косачов