Баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров - Удо, който в края на сезона се раздели с тима на Рилски спортист (Самоков) благодари на хората, с които работи в последните години.

"Казват, че първите седем години са най-важните. Моите първи седем години като старши треньор в Рилски спортист и единадесет общо ми дадоха повече, отколкото много хора биха си мечтали. Години изпълнени с успехи, радости, безценен опит, трудности, постигнати и непостигнати мечти, купи и медали. Най-ценното - истински приятелства. Спечелихме три Купи на България, две Суперкупи, сребърни и бронзови медали, имахме и достойни представяния в европейските турнири, съпроводени с престижни победи. Рилски спортист през тези години се превърна във фактор в българския баскетбол и топ 100 клуб в Европа", написа Хаджисотиров в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Благодаря на:

Петър Георгиев за дадения шанс и доверие

Борислав Чилингиров за подкрепата и разбирането през годините

Росен Барчовски за поканата през 2012 година да бъда негов помощник треньор, както и за споделения опит

Любо Киров за всеотдайната работа, подкрепа и безбройните часове в баскетболни разговори. Любо, знаеш, че можеш!

Георги Митрев и Филип Георгиев за приятелството, лоялността и неуморните часове физическо и психическо възстановяване. Методите ви са ненадминати!

Благовест Главев за добрата кондиционна подготовка и допълнителна работа

Христо Цветков за това, че толкова години ни превозва безопасно и ни осигури комфорт и смях по пътищата,

На всички играчи, които бяха част от Рилски спортист последните 11 години - голямо Благодаря!

Сега е време за почивка и възстановяване. Време е за нова страница и възможности. Благодаря и успех на Рилски спортист", добави още Людмил Хаджисотиров.

Ботевград посрещна своите шампиони

Ботевград посрещна своите шампиони

Пищна заря за баскетболния Балкан