Българска Баскетболна Лига и 3х3 България, в партньорство с Българска федерация баскетбол организират благотворителен турнир Let's Make Our Dreams Come True.

Събитието е в подкрепа на отборите по баскетбол на колички "Левски" и "София-Балкан" за събиране на 100 хил. лв. за специализиран бус, с който играчите да се придвижват на турнири в България и чужбина.

От НБЛ обявиха правилата за провеждане на срещи по време на епидемична обстановка

От НБЛ обявиха правилата за провеждане на срещи по време на епидемична обстановка

Срещите започват утре

Турнирът ще се проведе на 1 ноември (неделя) на пилоните пред НДК. Началото ще бъде поставено в 11 часа. Програмата на турнира включва и демонстративен мач по баскетбол на колички.

Снимка 502967

Източник: фейсбук/ ББЛ

Всички желаещи могат да се включват. Възрастовите групи са за до 15 години, до 18 г., над 18 г. и корпоративна група. Таксата участие във възрастова група над 18 г. е 60 лв. на отбор.

В корпоративната група ще се състезават фирмени отбори, които може да са съставени от смесени отбори. Таксата за участие е 200 лв. за отбор.

Всички събрани средства ще отидат за подпомагане каузата за закупуване на специализирания бус. 50% от сумата вече е събрана от дарения.

Всеки, който иска да подкрепи допълнително събитието, ще може да го направи в деня на турнира в специално разположените за това урни.

Александър Милов пред ТОПСПОРТ: Най-щастливите ми години са в Академик

Александър Милов пред ТОПСПОРТ: Най-щастливите ми години са в Академик

"Идол ми е Йохан Кройф"