Медиите в Северна Македония не пропуснаха да се заядат с националния ни отбор след двете загуби от Черна гора и Унгария. Местен сайт публикува доста ироничен материал, в който обявяват, че сме "на дъното".

"Те просто са най-слабите и в това няма съмнение. Как може България да изчезне от футболната карта на Европа, имаме предвид нивото на представителния футбол. Източната ни съседка просто удари дъното. Всички го знаехме, а от снощи и самите българи се убедиха в това.

Квалификациите за Евро 2024 току-що приключиха за тях. След два кръга те записаха две поражения. Първото, у дома от Черна гора с 0:1 и снощи, когато бяха разтурени като българското събрание от Унгария като гост с 0:3.

Баста! За плескавица трябва и кайма!

Баста! За плескавица трябва и кайма!

"Или да го кажем на чист български - сбогом"

Националният им отбор е в отчаяние и мизерия, така е и през последните две години. Дали са живяли във филм от 1994 г. в САЩ със звезди като Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От 10-те страни на Балканите, които участват в тези квалификации, а именно Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, само те в два мача нямат точка, не вкараха и нито един гол.

Да, Албания също няма точка, но тази селекция изигра само един мач", пише sportmedia.mk...