По случай Деня на детето треньорът на националния отбор Ясен Петров и футболисти на "лъвовете" зарадваха феновете днес в Разград.

Селекционерът на България и трима от играчите - Иван Турицов, Илиян Стефанов и Филип Кръстев посетиха специално организираната фен-зона за привърженици на българския национален отбор на Ларгото в града, където се срещнаха с малки и големи фенове.

Щастливи и развълнувани, най-малките запалянковци имаха възможност да изпробват уменията си на футболните атракциони със своите любимци. Селекционерът Петров и футболистите премериха сили с децата в електронните спортове в обособената гейминг-зона.

Борислав Михайлов посети лагера на националите и договори премиите за Лигата на нациите

Борислав Михайлов посети лагера на националите и договори премиите за Лигата на нациите

Мачът със Северна Македония е утре

И след това повече от час раздаваха автографи за удоволствие на привърженици от всички възрасти. Феновете не пропуснаха възможността да се снимат с треньора и играчите от националния отбор. Сред тях беше и зам.-кметът на общината Мирослав Грънчаров.

Фен-зоната за домакинствата на националния отбор на Ларгото в Разград ще бъде отворена до края на втория двубой в неделя вечерта, когато националите посрещат Грузия. На площада е разположен и голям LED-екран. Има и място за храни и напитки.