Младежкият национален отбор на България по футбол приема този на Естония в шестия си мач от квалификациите за Евро 2025 в група "D". Срещата на стадион "Александър Шаламанов" в София стартира 18:00 часа.

Възпитаниците на Александър Димитров към момента заемат третата позиция с шест точки след една победа, три равенства и едно поражение, като изостават на три от втория Германия, който обаче има цели два мача по-малко. Лидер е Полша с 12 пункта, който също има мач пасив.

Това означава, че до голяма степен нашите загубиха шансове за класиране на големия форум след двете равенства с Косово. Днес "лъвчетата" ще се опитат да запишат втората си победа в групата. В първия мач в Талин направихме 1:1 със съперника, който е на предпоследната пета позиция с една точка след пет изиграни двубоя.

След изтърпяно наказание в състава на България се завръща полузащитникът на ЦСКА Станислав Шопов. Със санкция обаче е Кристиян Стоянов от Славия.

Двубоят ще премине при безпрецедентни мерки за сигурност, тъй като от настоящото ръководство на БФС се притесняват от нов протест срещу тяхното управление. Този път от трибуните на стадион "Александър Шаламанов".

СДВР предприе крути мерки за охрана и за мач на младежите

СДВР предприе крути мерки за охрана и за мач на младежите

Ето какво съобщиха