Националният селекционер на България - Младен Кръстаич даде своята официална пресконференция преди утрешния сблъсък от Лигата на нациите между "лъвовете" и Северна Македония в Скопие. Ето какво сподели сърбинът:

"Няма мачове без значение. Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина - казахме, че ще победим и наистина победихме. За българския отбор е много важно да има концентрация за 90 минути и желанието да се победи.

Македония е добър отбор, очаквам труден мач, трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар. Моля, преведете точно (б.а. - към преводача), защото разбирам български език. Играхме с много адреналин и утре също така трябва да играем. Трябва само да излезем на терена, да се концентрираме, това е нашето работно място.

Ситуацията извън терена ли? Тя е работа на политиците. Ще играем толкова атрактивно, колкото ни разреши противникът. Ако загубим, как ще сме играли атрактивно? Ако е добър резултатът, трябва да сме играли добре. Играчите ми са способни на тези работи", заяви сръбският специалист.

Иван Иванов преди мача със Северна Македония: Казахме на момчетата, че отиваме за победа

Иван Иванов преди мача със Северна Македония: Казахме на момчетата, че отиваме за победа

Той коментира и подмладяването на отбора