Капитанът на България Ивелин Попов е сигурен, че отборът ни ще запише победа до края на квалификационната кампания. Ето какво каза Попето след края на контролата с Ирландия, загубена с 1:3:

Ирландия победи България с 3:1

България загуби от резервите на Ирландия в Дъблин, поредни 3 гола във вратата на "лъвовете"

Дебютанти се разписаха във вратата на Иванов

"Балъков ми каза, че всички, които сме влезли в игра, не сме влезли както трябва. Мисля, че 80 минути не стояхме лошо не терена, първите 3 положения бяха пред тяхната врата. За наше нещастие в последните 10 минути не стояхме добре.

Лошо е, че без чиста ситуация допуснахме 7 гола. Ние сме един отбор, не бива Христо Иванов да е самокритичен към себе си, не е виновен той, всички до един сме виновни. Това му е дебют, не бива да поема той вината. Колективът винаги е бил добър тук, но за тази схема на игра, трябва време.

Бековете трябва да разберат точното време да се включат, за 3-4 дни не може да се получи, но има облик този отбор. В последната третина трябва да сме по-нахални, по-креативни и по-ефективни.

Нямаме победа и това ни тежи, чува се на вечеря само дрънкането на чинии и прибори, това си говорихме и вчера - когато има победи, самочувствието е по-различно. При загуби си леко скован, пазиш се да не сбъркаш, тежи, но съм сигурен, че ще дойдат и добри дни.

Следим, разбира се, за шанса си в Лигата на нациите. Чакаме си шанса, това сме си го извоювали с представянето си в Лигата на нациите. Говорим със селекционера, ще се започва скоро концепция с държавата, да се надяваме, че до 5-6 години ще се берат плодовете. Ще вземем победа в оставащите мачове. Вкъщи играем по съвсем различен начин, знаете. Трябва да сме доста по-агресивни и по-нахални в тяхната третина. Сигурен съм, че ще запишем победа. Нямам претенции къде играя, където ме вижда треньора. За мен е без значение", каза Попов.

Балъков: Българският манталитет си изигра ролята, не съм доволен и от Попов

Балъков: Българският манталитет си изигра ролята, не съм доволен и от Попов

"Все нещо не ни стига"