Младият халф на България Илия Груев-младши бе сред многото щастливци в лагера на България след успеха с 1:0 като гост на Северна Македония в двубоя от Лигата на нациите.

"Много сме доволни. Някой днес беше казал, че от 4 години не сме побеждавали навън. Затова и много важна победа днес. Много сме доволни. Най-важното е, че показахме характер", каза халфът на Вердер Бремен след края на мача в Скопие.

"На мен ми повлияха подвикванията, много ме мотивираха", каза той относно освиркването на химна на България от домакинските фенове.

Антов: Най-голямата мотивация дойде от това, че публиката освирка химна ни

Антов: Най-голямата мотивация дойде от това, че публиката освирка химна ни

"Това ни даде допълнителни сили"

Той отрече да е имало провокации на терена: "Не, провокации нямаше, но те искаха да ни изкарат втори жълт картон, много падаха. Но това е нормално в такъв мач, те да искат да ни изкарат червен картон. Браво на момчетата, че никой не направи някаква глупост и останахме 11 на терена".

"Много се радвам, това беше голяма мечта за мен, да играя за България, за моята държава. Дано продължаваме да играем така, както играхме досега, това е много важно за България", допълни Груев.