Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев изгледа на живо успеха с 6:0 на Лудогорец над Кайрат в Турция. Специалистът коментира видяното, както и очакваните важни сблъсъци за представителния отбор на страната ни.

"Аз анализи на мача не мога да правя, тъй като и двата тима имат треньори. Лично наблюдавам българските играчи, които ме интересуват и за моментното състояние се намират в доста добра форма. Към този момент съм за този мач, а другите, които ги гледаме заедно с екипа ми, има определено задоволство.

Лудогорец разгроми Кайрат, нови два гола за Шверчок в подготовката

Лудогорец разгроми Кайрат, нови два гола за Шверчок в подготовката

Звучно 6:0 за шампионите

Изключително важно е играчите да се подготвят в този период, който е много ценен. Те ще имат възможността да направят подготовка и щом дойдат мачовете за България - март месец, то те ще могат да бъдат свежи.

Индиана Василев от Астън Вила е имало запитване от младежкия национален отбор с официално писмо към английския тим. Там са отказали любезно. Преди 5-6 дни имаше официален разговор с човек от БФС и бащата на Индиана Василев, който също любезно е отказал. Дори каза, че той не иска да се намесва в негативното отношение към националния отбор", призна Дерменджиев.

Георги Дерменджиев може да повика Индиана Василев

Георги Дерменджиев може да повика Индиана Василев

Талантът вече е играл за юношите на САЩ