Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев е в Турция, където наблюдава внимателно подготовката на родните отбори и най-вече на играчите, които попадат в разширения му списък за баражите за класиране на Евро 2020. Националите ще играят с Унгария на 26 март. Специалистът отдели време за сръбския "Курир". Специалистът е отседнал в същия хотел, където е и Цървена звезда.

"Тук съм цяла седмица. Като селекционер на България с моя екип следим изявите на нашите играчи в българските отбори. А има доста от тях тук. Знаете - ще играем много важен плейоф срещу Унгария в София. Това е много важен мач за нас. Надяваме се на най-доброто в този сблъсък. Ако победим, финалът ще е срещу Исландия или Румъния отново в София. И ще имаме шанс да отидем на финали на европейско първенство", сподели Георги Дерменджиев.

Наставникът си спомни за гостуването на Лудогорец в Белград в мач от Шампионската лига: "Атмосферата в Белград беше страхотна. Имам видео от мача и от време на време си го пускам. Не сме провокирали тогава да изгонят футболиста на Звезда".

Националният селекционер похвали бившия вратар на "орлите" Милан Борян, който сега пази за Цървена звезда: "Страхотен вратар. Горд съм с него. Представя се чудесно".

Дерменджиев пожела успех на новия треньор на "звездашите" - Деян Станкович: "Желая му успех. Познавам го добре. Като футболист беше невероятен. Надявам се да направи отлична треньорска кариера".

Копенхаген накара Чичо Гошо да гледа лошо

Копенхаген накара Чичо Гошо да гледа лошо

"Каква еуфория? Копенхаген събра 9 точки в групите на Шампионската лига! Осъзнавате ли това?"