Фенове на ЦСКА от "Червена София" публикуваха на страницата си във "Фейсбук" текст за националния отбор. Те нападнаха Кирил Десподов. Бившият футболист на "червените" вече е част от Лудогорец.

Ето какво пишат феновете (без редакторска намеса):

"Падението на един национален отбор...

Вчера свирчо десПОТКОв е извоювал поредният голям успех за националният отбор по футбол.

Майсторите на най-популярната игра в света, успяха да стигнат до престижна минимална загуба срещу вторият отбор на световният гигант Уелс.

Фес ефенди изигра мача на живота си, тренирайки за новата си службица...

Сега малко по-сериозно... това е най-ЖАЛКИЯТ, най-СЛАБИЯТ и най-БЕЗХАРАКТЕРНИЯТ национален отбор в цялата история на футбола. Преди 10 години си мислихме, че сме стигнали дъното, но онзи отбор сравнение с този е като Ювентус (Торино) в сравнение с Ювентус (Малчика)...

Защо стигнахме до това положение ? Защото имаме един треньор, който обслужва корпоративният интерес на отбора от Разград... Който пуска титуляр, за да трупа минутки вратар, който не е играл близо година, защото пуска новият космонавт титуляр мач след мач, за да е готов за новата си службица, макар да показа, че е абсолютно безхарактерен...

Хора, време е господата от БФС да си отидат, но всички от ПЪРВИЯТ до ПОСЛЕДНИЯТ. Да дойдат нови хора, готови да развиват футбола или поне да не слугуват на корпоративни интереси... До тогава ще гледаме един десПОТКО да се мъчи да уцели топката...".

Касабов: Това са играчите, с които разполагаме

Касабов: Това са играчите, с които разполагаме

"Няма да се кандидатирам за президент на БФС"