Димитър Илиев заяви, че ще направи всичко по силите си, за да запази за дълъг период от време мястото си в националния отбор на България.

Капитанът на Локомотив (Пловдив) вярва, че тимът ни може да постигне два успеха в мачовете с Парагвай и Чехия.

Георги Георгиев: Надявах се да бъда повикан, ще оправдая доверието

Георги Георгиев: Надявах се да бъда повикан, ще оправдая доверието

"Тренираме всеки ден с Георги Петков"

"Много добре се чувствам. За мен е гордост да съм тук. Трябва да гледаме напред и да направим така, че да излезем от това положение. Изключително важно е отборът да покаже, че тръгва в правилната посока. Да покажем атакуващ футбол.

Треньорът ще определи състава. Моята цел е да се утвърдя в националния отбор. Който и да е повикан тук, националният отбор е лицето на България. Последните мачове не бяха успешни. Ще опитам да дам най-доброто от себе си. За всеки един българин е неприятно, когато отборът е в такова състояние.

Не смятам, че има българин, който не иска националният отбор да побеждава. Всеки треньор има свои виждания и си носи отговорност кой вика. Надявам се да оправдая доверието".

Капитанът на Локо (Пд) Димитър Илиев е Футболист №1 за октомври според InStat

Капитанът на Локо (Пд) Димитър Илиев е Футболист №1 за октомври според InStat

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев и халфът на Локо (Пд) Парвиз Умарбаев допълват призовата тройка

Няма защо да съм обиден от решението на Красимир Балъков да не ме повика. Винаги ще има футболисти, които се чувстват пренебрегнати. Ще има критикуващи и мнения, че могат да бъдат викани по-добри футболисти. Това са нормални неща. Имахме разговор целият отбор.

Снимка 452475

Източник: LAP.bg

Георги Дерменджиев се опита да ни накара да забравим това, което е било. От него лъха оптимизъм. Надявам се да даде импулс и отборът да изглежда добре. Работата на футболистите е на терена. За мен един футболист се концентрира върху това как ще се представи на терена. Всичко друго остава на заден план", каза Илиев.

Димитър Илиев: Много съм горд, че съм повикан в националния отбор

Димитър Илиев: Много съм горд, че съм повикан в националния отбор

"Надявам се отборът да покаже много по-добро лице"