Феновете на футбола в Унгария са полудели по своя тим, който в Лигата на нациите победи отбори като Англия и Германия. Днешната контрола с Естония ще бъде гледана от 40 000, докато за мача с България, който е в понеделник от 21:45 часа, до момента са продадени 51 000 билета, пише "Мач Телеграф". Важно е да отбележим, че стадион "Ференц Пушкаш" е с капацитет 67 000 места.

"Не трябва и за минута да си мислим, че България идва в Будапеща да се защитава. Отскоро имат нов наставник, веднага промениха тактиката, атакуват, пресират високо", коментира селекционерът на маджарите Марко Роси. Той разкри още, че срещу Естония иска да пусне на терена отбор, който да е възможно най-близо до титулярните единадесет, на които ще заложи срещу България в понеделник.

"За мен фактът, че това ще бъде моят петдесети мач, е огромна гордост, но на практика това не променя нищо. Ще бъда по-емоционален, по-горд, но ще подхождам по един и същи начин към всяка среща. На практика ще играем срещу Естония, но ще се съсредоточим върху мача с България", добави италианският специалист.

Петко Христов: Няма лесни стартове, най-важно е да сме отбор

Петко Христов: Няма лесни стартове, най-важно е да сме отбор

"Дано стадионът в Разград бъде пълен"