Лилия Стефанова заяви в студиото на "Тази сутрин", че е помогнала на играчите от националния отбор по футбол. Бившата психоложка на състава каза, не е пречила на играчите, както преди дни се изказа президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"Имахме възможност да гостуваме на един от лагерите на националния отбор за мачовете с Чехия и Косово. Покани ни лично господин Балъков.

Психоложка на националите за Николета Лозанова: Възможно е да ревнува...

Психоложка на националите за Николета Лозанова: Възможно е да ревнува...

Вижте какво още каза тя

Преди това имахме една ползотворна дейност с Локомотив (Пловдив). Те играха за Купа на България и победиха. След тази победа получихме обаждане от господин Балъков и запитване какво сме направили, за да могат тези момчета да играят толкова спокойно. Казахме, че сме приложили съответните техники за психотерапия, за мотивация и това е дало своя ефект.

В националния отбор срещите са кратки, динамични, но смятам, че и там сме направили нужното. Макар и с малко сме допринесли за спокойствието. Работихме 12 дни, но не пълни. Грубо да кажем, имахме на разположение 10 дни с определено разписание, тъй като програмата е динамична. Това, което използвахме като техники, са групови техники, тъй като те са един колектив и е много важно да се чувстват сплотени в този колектив, да няма напрежение, вътрешни конфликти. Преди нея отделихме 30-40 минути на всяко момче индивидуално, за да направим оценка", каза Стефанова.

Венци Стефанов за психоложките в националния: На тези двете силата не им е там...

Венци Стефанов за психоложките в националния: На тези двете силата не им е там...

"Намазват им ските и айде..."