Крилото на испанския национален отбор по футбол Феран Торес е изправен пред големи предизвикателства на Световното първенство в Катар, а отношенията му с дъщерята на селекционера на "ла фурия" Луис Енрике не са сред тях.

"Няма такова нещо", коментира Торес на пресконференция, цитиран от Ройтерс, отговаряйки на въпрос дали чувства напрежение заради тези връзки.

"Треньорът и аз правим разлика между семейните отношения и работата на селекционера с играчите. Трябва да преминем през това по естествен начин, за момента се справяме добре", категоричен е 22-годишният Торес.

С камили, мечове и призив за обединение: Световното първенство - открито!

С камили, мечове и призив за обединение: Световното първенство - открито!

Морган Фрийман се появи

Той вече обяви публично връзката си със Сира Мартинес, състезателка по конен спорт.

Луис Енрике се пошегува в събота, когато беше попитан кой от играчите на Испания представлява негово продължение на футболния терен.

"Много е лесен отговорът. Това е Феран Торес - в противен случай дъщеря ми ще дойде и ще ми отсече главата", каза треньорът в онлайн чат.

Очаква се Феран Торес да бъде титуляр за шампионите от Мондиал 2010 в двубоя от груповата фаза срещу Коста Рика в сряда.

"Ще ни бъде доста трудно, защото противникът играе прибрано. Ние сме млад състав, който има да извърви дълъг път. Младите са изключително гладни за успехи и са много амбициозни да покажат своите възможности", каза още Торес, които носи екипа на Барселона на клубно ниво.