Бившият нападател на Англия Крис Сътън коментира емоционално първия гол на Португалия срещу Уругвай (2:0).

В 54-ата минута Португалия откри резултата, а първоначално голът бе приписан на Роналдо, но по-късно се оказа, че 37-годишният играч вероятно не е докоснал топката с глава. Затова голът бе прехвърлен на Бруно Фернандеш, който извърши подаване в наказателното поле.

Португалската футболна федерация искаше да изпрати на ФИФА доказателства, че Роналдо е вкарал гола, но благодарение на данните от сензора стана известно, че нападателят не е докосвал топката с глава преди гола.

Португалската федерация изпраща доказателства до ФИФА, че първият гол е на Роналдо

Португалската федерация изпраща доказателства до ФИФА, че първият гол е на Роналдо

Кристиано няма да се примири, докато не признаят на негово име попадението срещу Уругвай

"Забравете за "Божията ръка" Марадона, сега на мода e "Божията коса" на Кристиано Роналдо.

Звездата на Португалия реагира на гола, сякаш докосва топката с глава. Безсрамно! За съжаление на Роналдо има сензор в топката от "адидас". Графиките потвърдиха, че топката прелетя покрай него.

Сигурен съм, че фактът, че Лионел Меси има договор с adidas, а Роналдо има договор с Nike, ще доведе до забавни конспиративни теории! Но дори и след повторенията по време на предаването ми се стори, че няма докосване.

Важно е да се отбележи фактът, че ако не беше Роналдо, вратарят на Уругвай Серхио Роше щеше да хване топката след центриране на Фернандеш. Скокът на Роналдо беше необходим, но не е нужно да се опитваш да претендираш за гол, който не си вкарал!

Имал съм много ситуации в живота си. Винаги знаеш дали си докоснал топката. Дори ако докосването е много леко. Но не мога да си спомня някога да съм се опитвал да лиша съотборник от гол.

Но Роналдо няма да го получи от ФИФА, без значение колко съобщения изпраща на Пиърс Морган! Когато Роналдо празнуваше, не ставаше дума за отбора, а само за самия него", написа бившият нападател на Челси и Англия в колонка за "Дейли мейл".