Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп каза коментира предстоящото Световно първенство, което ще се проведе в Катар.

"Хора от света на футбола взеха това решение. Тези, които работят за ФИФА. Това са футболни политици. Виждам по лицето ти, че мислиш, че съм виновен (б.а. към журналист от залата за пресконференции). Вече споменах, че журналистите трябваше да направят повече.

Питат Хари Кейн дали ще носи капитанската лента срещу дискриминация и Хари Кейн отговаря с "да". И други момчета казват: "Моля, нека не правим политически изявления." Това не е нормално.

Всичко това беше режисирано от други хора и не казвам, че сте позволили всичко да се случи. Не, всички го направихме. Още тогава всичко беше ясно, но г-н Блатер и останалите някак успяха да излязат от тази ситуация. Беше толкова отдавна, че някои от хората, взели това решение, вече са починали. Този проблем можеше да бъде решен отдавна.

Всичко това не говори нищо за Катар. По някаква причина те искат да бъдат домакини на Световното първенство, това е добре. Аз също искам много, но не го получавам и някак живея с това. Невъзможно е да получите всичко. Разбира се, че ще гледам мачовете, но да, това световно първенство ще бъде различно от предишните", каза Клоп.

Английската футболна асоциация иска по-тежко наказание за Юрген Клоп

Английската футболна асоциация иска по-тежко наказание за Юрген Клоп

Заради негов изблик в двубоя с Манчестър Сити