Капитанът на френския национален отбор Юго Лорис заяви, че финалът на Мондиал 2022 е по-голям от един играч - Меси.

"Събитието е прекалено важно, за да се концентрираме върху един футболист. Това е финал между две големи нации. Когато се изправиш срещу такъв играч като Меси, трябва да му обърнеш внимание, но в мача не става дума само за него", добави Лорис.

Дешан: Трябва да останем спокойни, не съм разтревожен или стресиран

Дешан: Трябва да останем спокойни, не съм разтревожен или стресиран

"Ще опитаме да се справим по възможно най-добрия начин"

"Трябва да си готов да страдаш на моменти. Трябва да извлечем максимума от добрите ситуации. Утре ще имаме план, достоен за уважение. Все още изучаваме съперника и се готвим за двубоя. Винаги има неща, за които можеш да се подготвиш по-добре. Трябва ни правилното отношение, за да се изправим срещу Аржентина. Имаме много бързи играчи в нападение, способни сме да играем и на контраатака, а силата на нашия тим е, че е способен да се адаптира в различни сценарии", продължи Юго Лорис.

Снимка 599791

Източник: GettyImages

Вратарят отказа да се връща назад във времето към финала с Хърватия през 2018-а. "Искаме да напишем още от нашата история, да завършим по възможно най-добрия начин. Докато не сме си свършили работата, най-трудното тепърва предстои. Трябва да надминем себе си, да направим усилие въпреки обстоятелствата. Просто трябва да си свършим работата", завърши френският национал.