Старши треньорът на националния отбор по футбол на Мексико - Херардо Мартино заяви, че докато тимът му има шансове на Световното първенство, ще продължава да се бори. Мексико загуби с 0:2 от Аржентина във втория си мач от група "С" и остава с 1 точка в актива си.

"Докато имаме шансове, ще се опитаме да ги оползотворим. Саудитска Арабия се нуждае от победа, както и ние. Нямам съмнения, че ние ще дадем всичко от себе си, за да спечелим. Трябва да отбележим голове и вярвам, че ще успеем

Меси показа, че в рамките на 30 секунди може да бъде ни нарани. Намериха Меси в добра позиция и той отбеляза от дистанция. Ние играхме с обичайната ни енергия. Аржентина нямаше чисти голови възможности до попадение на Меси.

Мачът срещу Аржентина беше много труден. Вторият им гол ни нанесе голям удар. Вероятно не постигнахме това, което очаквахме в атака. Липсваше ни завършващото подаване. Не сме загубили нашия стил, но нямахме постоянство при владеенето на топката.

Все пак се държахме добре срещу огромен противник и съм сигурен, че ще играем по същия начин и в следващия мач", добави Херардо Мартино.

Аржентина победи Мексико в двубой от група група "C"

Меси избухна срещу Мексико и възроди мечтите на Аржентина

Вижте подробности