Стефан Вълдобрев, Дичо, 101 каба гайди, "Уикеда", 2BONA DIM4OU, Боро Първи & Атанас Колев, Кали & BMX BAND и други известни български изпълнители ще радват абсолютно БЕЗПЛАТНО публиката по време на Световното първенство по футбол.

От 20 ноември до 18 декември зала "Христо Ботев" в Студентски град ще се превърне в най-голямото събитие в България, съпровождащо шампионата в Катар. Там феновете на футбола и хубавата българска музика ще могат да се насладят на удобствата на отоплена зала с 2500 седящи места, огромен лед екран, професионално озвучаване и ефектно осветление, Street food fest, атракциони, playstation зона, аркадни и други екшън игри, co-working зона, площадка за 360 градуса заснемане, детски кът, чил зона, уикенд базари (фермерски, арт и др.).

По време на 28-те фестивални дни феновете ще могат да съчетаят футболните мачове с десетки безплатни концерти, магически, комедийни, куклени и още много други представления, да участват в много игри и томболи с награди, да се насладят на вълнуващи нощни събития с някои от най-големите музикални звезди.