Селекционерът на националния отбор на Сенегал по футбол Алиу Сисе остана доволен от победата срещу домакина Катар във втория им мач от Световното първенство.

"Беше труден мач, много труден и решителен, тъй като и двата отбора загубиха първите си срещи. Първото полувреме контролирахме ситуацията и трябваше да вкараме повече от един гол", коментира селекционерът на Сенегал на пресконференцията, цитиран от "Франс прес".

"При 2:0 загубихме малко концентрация. Катар пусна в игра нападатели и, за съжаление, допуснахме този гол. Но съм много доволен от момчетата, най-вече от Едуар Менди, който ни задържа в мача. Доволен съм, но това не е краят за нас. Целта ни е да излезем от групата и всеки мач е финал", добави той.

"Срещу Еквадор трябва да се борим като днес. Не бяхме възнаградени за усилията Имаше голямо разочарование, но това, че спечелихме днес, дава смисъл на работата ни. Удовлетворени сме, трябва да се възползваме от това. Усетих, че отборът е мобилизиран и концентриран, освен при гола им, който можеше да избегнем. Трябва да продължим по този начин", завърши Алиу Сисе.

Сенегал победи Катар с 3:1

Сенегал повали домакина Катар и го изхвърли от Мондиал 2022

Вижте подробности